Sep 13 20

4 pasi simpli pentru a transfera manual un site WordPress pe un alt server

Cum transfer un site WordPress pe un alt server

Va prezint mai jos o metoda simpla in 4 pasi pentru a transfera manual un site WordPress pe un alt server.

Detalii

Nov 24 19

Ce este SVG?

Ce este SVG?

SVG (Scalable Vector Graphics)

Deși a fost conceput la sfârșitul anilor 90, SVG este, în multe privințe, formatul de fișier “dificil” care a crescut pentru a deveni preferatul multor designeri. Având un suport slab și ignorat în mare parte majoritatea anilor 2000, în 2017 toate browserele web moderne pot reda SVG – iar majoritatea programelor de desenare vectorială îl exportă.

Detalii

Feb 22 19

Movavi Photo Editor

Movavi Photo Editor Review

Movavi Photo Editor – Review: o modalitate intuitiva de a edita fotografii

A devenit mult mai convenabil sa faceti poze utilizand camere digitale, smartphone-uri sau alte device-uri. Cu toate acestea, editarea acestor fotografii este adesea considerata ca fiind complicata necesitand experienta, motiv pentru care Movavi Photo Editor este conceput pentru a fi mai usor de utilizat.

Detalii

Sep 9 18

Cum adaug harta Google Maps in site?

Add Google Maps to your site

Cativa pasi simpli pentru a adauga harta Google Maps pe site-ul dvs.

Incepeti prin a creea un cont Google daca nu aveti unul. Acest lucru este necesar pentru a obtine o cheie API Javascript de la Google. Aceasta cheie o vom folosi in codul HTML al site-ului. Conectati-va la “Google Developer Console“.

Detalii

Jul 15 18

Filmare cu drona

Filmare aeriana cu drona in Brasov

Filmare aeriana cu drona in Brasov

Servicii de filmare si fotografie aeriana in Brasov si Romania.

Detalii

Mar 20 18

Reclama pe Facebook

Promovare pe Facebook Brasov

Cum sa profitati la maximum de Facebook Ads.

Facebook a atins recent 2 miliarde de utilizatori, dar audientele sunt mult mai mari si vor deveni mai mari. Reclama pe Facebook devine din ce in ce mai importanta in promovarea unei afaceri sau a unor produse. Sa nu uitam ca internetul este singurul mediu care permite unui agent de publicitate sa masoare instantaneu succesul unei campanii. Cu ajutorul mediilor sociale si mai ales cu liderul sau necontestat Facebook, obtineti in mod clar cele mai bune rezultate de publicitate.

Iata o privire asupra modului in care puteti lucra cu Facebook Advertising si de a profita la maximum de acesta.

Detalii

Jan 6 18

Photopea

Photopea

Editor foto online gratuit: Photopea

Photopea este o aplicatie web avansata de editare foto, gratuita, a carei platforma accepta fisiere PSD, XCF (fisier GIMP) si Sketch, direct din browserul dvs. Realizeaza conversia intre PSD si Sketch si alte formate, nu trebuie downloadat si instalat nimic, totul se desfasoara online.

Creati fisiere noi sau le puteti deschide pe cele existente, intr-o gama larga de formate de fisiere. Cu aceasta aplicatie online gratuita, toate problemele legate de software-ul de editare foto au disparut. Nu trebuie sa descarcati sau sa instalati vreun program, pur si simplu mergeti pe site, creati, editati si salvati. Este atât de simplu.

Acces: Photopea

Nov 9 17

Cum puteti remedia (sau evita) caderile de trafic dupa redesign-ul site-ului

Redesign site - ce trebuie facut?

Cum puteti remedia (sau evita) caderile de trafic dupa redesign-ul site-ului

Indiferent de cât de bine a arătat site-ul web al companiei dvs. atunci când a fost lansat pentru prima oară, vine un moment în care fiecare acesta trebuie să beneficieze de un nou design. Având în vedere multitudinea de modificări ale algoritmurilor motoarelor de căutare din fiecare an și modul în care utilizatorii interacționează online, poate fi aproape imposibil pentru un site învechit să performeze la parametri înalți și să obțină rezultatele dorite.

Detalii

Oct 15 17

Shave – scurtare text

Shave - scurtare text

Shave – scurtare text

Shave – scurtare text: un plugin de javascript modern pentru trunchierea textului într-un element html. Extrem de util pentru descriere de produse in cadrul unui magazin online.

Shave este un plugin de javascript de dependenţă zero care trunchiază textul cu mai multe linii pentru a se încadra într-un element html bazat pe o setare maximă înălţime. Apoi stochează diferenţa şirului de text original într-un element <span> ascuns urmând textul vizibil. Această înseamnă că textul original rămâne intact!

Detalii

Jul 20 17

Fotografie 360 – Castelul Corvinilor

Castelul Corvinilor

Fotografie 360 – Castelul Corvinilor – Iulie, 2017

Detalii

Cele mai recente lucrari